Over evolve

 

Haal het beste uit jezelf

 

De wereld zal er een stuk mooier en vitaler uit zien, wanneer wij allemaal onze persoonlijke talenten en creativiteit tot uitdrukking brengen.  Wanneer wij volledig onszelf kunnen zijn en tot uitdrukking brengen voelen wij ons gelukkiger. Ik geloof dat de mens daartoe geboren is. Dat dit doorgaans succes met zich mee brengt, is wel zo prettig. Het schept in alle opzichten vitaliteit, tevredenheid en voldoening bij wat we doen.

 

En natuurlijk horen naast de pieken, ook de dalen bij het leven. Maar toch hebben wij veel zelf in de hand. Al is het leven niet in alle opzichten maakbaar, wij hebben veel invloed over hoe wij ons leven ontwerpen, hoe wij in het leven van alle dag creëren, en hoe wij omgaan met invloed van alledag en de ander. Uit de praktijk blijkt dat men veel meer invloed heeft dan men zelf denkt.

 

Wanneer wij het woord werk, vervangen voor creatie wordt ieder al een stuk vrolijker. Werk klinkt opgelegd. Creatie vloeit voort uit dat doen, wat je werkelijk wilt en blij maakt. Vanuit jouw eigenheid, en wat bij jou past. Een creatief leven begint bij de ont-moeting met jezelf. Het vraagt leiderschapskwaliteiten zoals zelfinzicht, moed, verantwoordelijkheid, zelfsturing, en volharding.

 

En dat is waar Evolve training & coaching ondermeer voor staat. Creëren vanuit je essentie. Natuurlijk leven. Geïnspireerd en bevlogen in het leven staan. Zelf aan het stuur in het leven van alle dag, waarin je jezelf ten volle tot uitdrukking brengt, en effectief om leert gaan met de hindernissen en obstakels op jouw pad. Daar horen ook fouten bij. Wie geen fouten maakt, die maakt nooit wat. De kunst is er van te leren. En weten hoe je jezelf bij kunt sturen wanneer dat nodig is. Opdat je groeit en het beste kunt halen uit jezelf, uit je mogelijkheden, en uit je omgeving.

 

Ieder mens is creatief. En wanneer wij ons leven ontwerpen vanuit wie we zijn, wat we vanuit het hart willen, en onze talenten ten volle aanspreken, voelen wij ons allemaal vrij en gelukkig in wat wij doen. Natuurlijk geeft het leven ons ook uitdagingen. Uitdagingen die ons helpen onze talenten te ontwikkelen, nieuwe eigenschappen en kwaliteiten te ontplooien, en soms ook nieuwe wegen in te slaan. De kunst is deze uitdagingen ten volle aan te gaan. Op een manier dat het je uiteindelijk winst, en het gewenste resultaat oplevert. Evolve staat je daar graag in bij.

 

<< terug

info@evolve-tc.nl

 

06-12633682

Discover and achieve

the best you hide to be

©2005 evolve-tc