Achtergrond

 

Evolve training & coaching werd in 2004 opgericht door Claudia Chielie. Zij werkt sinds 1995 als trainer, coach/counselor en procesbegeleidster, op het terrein van persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, leiderschap, communicatie en veranderprocessen. Wat haar drijft is het vergroten van geluk en vitaliteit in mens, organisatie en maatschappij.

 

Haar passie voor bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en innerlijk leiderschap, vloeide voort uit haar eigen vragen en zoektocht in het leven. Haar zoektocht is nu wel tot rust gekomen. Haar passie voor ontwikkeling blijft. Waarbij het haar liefde, kracht en focus is, om samen met jou te ontdekken hoe je jouw mogelijkheden kunt vergroten. Je grenzen kunt verleggen. Het optimale haalt uit jezelf. Uitdagingen transformeert naar persoonlijke kracht.

 

Naast een inspirerende en autodidactische leerroute waarbij ze haar eigen visie en leidraad volgde, volgde zij een variatie aan leergangen op psychologisch, organisatie en spiritueel niveau. Enkele stromingen die haar geïnspireerd hadden waren o.a. de opleiding tot Gestalttherapeut, Psychosynthese, Appreciative Inquiry,  TA, Disc, Carl Rogers, Energetisch werk,… door de jaren heen heeft zij zo haar eigen methodes ontwikkelt.

 

Zij ontdekte dat mensen 2 tot 3 belangrijke thema’s hebben, waar ze in hun leven regelmatig tegen aan lopen. En noemt dat de persoonlijke leercurve, de diepergaande levensles. Deze kan licht of zwaar zijn. Maar verbergt altijd de kwaliteit en potentie om de kracht ervan te ontwikkelen en integreren. Als coach kijkt zij o.a. naar je persoonlijke leercurve. De wortel. Die jou in meerdere opzichten winst oplevert, als je deze oppakt. 'Het zit hem niet in het vele, maar in het juiste het ene.'

 

Het is haar liefde, kracht en focus, om het beste bij personen en daarmee ook bij organisaties naar boven te halen. En persoonlijke uitdagingen te vertalen in kracht. Daarbij richt zij zich op de authenticiteit van personen, en het optimaal tot ontwikkeling laten komen van kwaliteit en potentie.

 

Zij voelt goed aan wat mensen nodig hebben om in hun kracht te komen, en te leven vanuit hun volle potentieel. Praktisch, resultaatgericht naast intuïtief en sensitief gekoppeld aan haar ruime ervaring en inzicht komt zij al snel tot de kern. Haar stijl van coachen en trainen kenmerkt zich door een liefdevolle en enthousiasmerende betrokkenheid bij de doelgroep, naast een no-nonsense gerichtheid op concreet resultaat dat in de praktijk beklijft.

 

Ter aanvulling in expertise of capaciteit beschikt Evolve over een netwerk van geselecteerde professionals. Te denken aan analytische bedrijfstrategen, creatieve baanbrekers, trainers, coaches, adviseurs, kunstenaars en andere ambachten van verscheidene pluimage.

 

info@evolve-tc.nl

 

06-12633682

Flow & KernKracht

Discover and achieve

the best you hide to be

©2005 evolve-tc