Coach & Counseling Trajecten

 

Van Uitdaging naar Persoonlijke Kracht.

 

Je wilt een antwoord op je vragen, een doorbraak in je leven of werk, je persoonlijk ontwikkelen, veranderingen aanbrengen, in je kracht zijn, ...

 

Je zoekt iemand die snel tot de kern komt, opdat jij het beste haalt uit jezelf en je mogelijkheden. Na het traject heb je jouw persoonlijke uitdaging van binnenuit vertaald naar kracht.

 

Je leert keuzes maken die je daadwerkelijk wilt en bij je passen. Je ontwikkelt het inzicht en de kwaliteiten die nodig zijn, voor de creatie ervan in de praktijk. Je leert persoonlijke kracht en leiderschap integreren en toepassen, om effectieve sturing te geven aan je leven. Daarbij hanteer ik een integrale aanpak. Afhankelijk van de vraag en wat nodig is, schakel ik tussen verschillende niveaus.

 

Praktisch, Cognitief

 

Door inzichtgevende vragen, reflecties, waarneming en oefening leer je obstakels overwinnen, patronen doorbreken, de juiste weg zien, juiste keuzes maken. Je vergroot je zelfinzicht en ontwikkelt kwaliteiten die nodig zijn om succesvol gedrag te integreren, en je doel te realiseren.

 

Transformatie, Energie

 

Hierbij is de focus erop gericht energie vrij te maken, opdat je vastgezette patronen in je zelf en je leven op dieper niveau kunt doorbreken. Aspecten worden bij de wortel aangepakt en getransformeerd. Opdat je meer ruimte, innerlijke kracht en vitaliteit tot je beschikking hebt, om te realiseren wat wel bij je past.

 

Transcendent, Spiritueel

 

De begeleiding is erop gericht de functie en aanwezigheid van blokkades en levenslessen, vanuit een hoger perspectief te begrijpen en aan te gaan. Als mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en heelwording. Je maakt contact met jouw essentiële kracht, en ontdekt welke stappen je kunt zetten om te leven vanuit je volle potentie. Je leert hoe je kunt leven in overeenstemming met je essentie en hogere levensmissie.

 

Werkwijze

 

Het traject wordt voorafgegaan door een intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden de vragen en mogelijkheden doorgenomen. Het doel en het aantal sessies worden vastgesteld.

 

Het aantal sessies is afhankelijk van de situatie en de vraag. Een sessie duurt ongeveer 1 1/2 uur. Gemiddeld beslaat een traject doorgaans 6 sessies met een tussenliggende perioden van 1 tot 2 weken. Tussen de sessies door worden er opdrachten aangereikt. De sessies vinden afhankelijk van de vraag soms wandelend soms inpandig plaats.

 

Neem voor meer informatie contact op. klik hier.

 

Persoonlijk leertraject

 

Je kunt ook kiezen voor een persoonlijk ontwikkeltraject, waarbij coaching en individuele training worden gecombineerd. Naast doelstellingen die je wilt realiseren, formuleer je de competenties die je wilt ontwikkelen. De thema’s en te ontwikkelen competenties die voor jou belangrijk zijn worden geïntegreerd in het ontwikkeltraject. De competenties worden tussentijds gemeten. Het traject wordt geheel toegespitst op je ambitie als persoon, je leervragen en de (organisatie) context waarin je jezelf bevindt.

 

De Wandeling

 

Je hebt geen behoefte aan een heel traject maar wel aan een moment voor jezelf waardoor je inzicht krijgt in een bepaalde situatie of vraag? Klik hier

 

 

info@evolve-tc.nl

 

06-12633682

Flow & KernKracht

Discover and achieve

the best you hide to be

©2005 evolve-tc