Ervaringen

 

Uit de evaluaties van deelnemers:

 

 • Goede interactie en invoelingsvermogen. Erg boeiend, uitdagend en inspirerend.
 • Gericht, inspelend op de behoefte uit de groep.
 • Inspirerend, rustig en deskundig. Fijne benadering van onze groep en persoon.
 • Helder, praktisch, boeiend en veel persoonlijke aandacht.
 • Praktisch, boeiend. Ziet mijn problemen zonder dat ik het aangeef.
 • Zeer persoonlijke aanpak. Maakt dat de training een grote impact heeft.
 • Inspirerend, humor, deskundig. Pakt persoonlijke zaken heel goed op.
 • Uitstekend inspelen op wensen en behoeften in het moment.
 • Creëert een veilige omgeving. Voelt de groep heel goed aan.
 • Weet goed uit te dagen. Professioneel, enthousiast en deskundig.
 • Warm, boeiend, open, maakt het beste in je los.
 • Enthousiast, humor, serieus, gezellig en motiverend.
 • Interactief en Professioneel. Heel duidelijk. Verstaat haar vak.
 • Goede persoonlijke begeleiding. Super.
 • Heel tevreden over de opzet en aanpak van de trainer. Een dikke 10 hiervoor.
 • Heel persoonlijk en situatiegericht. Heeft mij persoonlijk veel geboden!

 

Een terugblik van deelnemers:

 

Diepgang, warmte, humor en inzicht gingen hand in hand. Met een open mind en hart weet Claudia een fijne sfeer te scheppen, en intuïtief tot de diepere kern door te dringen, van waar je mee zit. Ongekende aspecten in jezelf, die je hier en nu beïnvloeden, werden op inspirerende, creatieve en speelse wijze zichtbaar gemaakt, aan het licht gebracht, en in harmonie opgepakt met waar je nu staat. Ook de verbinding met jezelf door het contact met de natuur om je heen, vond ik heel byzonder. Het heeft mij veel gebracht. Vooral ruimte, inzicht en rust. Heb de touwtjes meer laten vieren, ben meer in contact, en kan echt weer genieten van de simpele dingen gedurende de dag. Ook mijn omgeving is er blij mee -:)!

 

S.v.E., Interim HR manager

 

Zojuist heb ik gesproken met M. v. O. Ze is lovend over de begeleiding die jij haar geboden hebt. Er zat een sterke, blije vrouw voor mij, goed in haar vel en ze heeft keuzes gemaakt, regie genomen waar ze content mee is. Wat een wereld van verschil, hoe zij binnenkwam en hoe ze nu is en zich voelt. Hartelijk dank Claudia,

 

H. v. L.  Directeur, Startwijzer BV

 

Claudia heb ik als heel boeiend, inspirerend, to the point en resultaatgericht ervaren. Zij voelt zaken heel goed aan. En weet op duidelijke en milde wijze een veilige sfeer te creëren die uitnodigt tot openen, nadenken, verdieping en laten zien. Door haar uitmuntende manier van vragen stellen, luisteren, begeleiden en reflecteren weet zij op losse, ongedwongen wijze al snel tot de diepere kern door te dringen van waar het werkelijk om draait. Dat hierbij persoonlijke dieper gelegen zaken naar boven komen is bijna vanzelfsprekend. Doordat de kern al snel op tafel komt kun je jezelf richten op wat echt belangrijk is. Ik kan mijzelf nu goed focussen op mijn doelen, produkten en diensten. En juist bijsturen vanuit mijn diepere drives en missie.

 

A.R. Department Manager Finance Systems & Strategy, Royal Bank of Scotland

 

Ik zocht nieuwe perspectieven en wat praktische tools. Ik vond meer… mijzelf, met onbenutte kwaliteiten en mogelijkheden. Ik voelde mij leeg, uitgeput en uitzichtloos. Nu barst ik van de energie, en kom ik handen en voeten te kort om alles aan te pakken wat ik wil. Met succes overigens. Ik zou Claudia willen omschrijven als een oorspronkelijke, inspirerende en uiterst talentvolle coach met visie, en een onverwachte (zeer doeltreffende) touch. Verassend, uitdagend, integer en doortastend. Zij wist een weerbarstig karakter als mij te verassen. Top!

 

J. v M., Ondernemer

 

Ik vind Claudia een zeer prettig persoon. Ze is open, zeer sensitief (pakt zeer snel non-verbale signalen op van mensen), energiek en doortastend. Ik heb haar manier van trainen ook als heel prettig ervaren. Ze weet mensen op hun gemak te stellen, niets moet. En toch trekt ze mensen wel over een streep, weet zij ze uit te dagen om uit hun comfort zone te stappen, zonder dat ze het gevoel hebben ver over hun persoonlijke grenzen te gaan. Ik heb nu inzicht in mijn gedrag en mijn 'angsten' en hoe een omgeving daarop reageert. Maar vooral inzicht in je eigen mogelijkheden om dingen om je heen te beïnvloeden op een positieve manier. Niet het 'slachtoffer' zijn van wat er om je heen gebeurt, maar zelf het heft in handen nemen. Het gaf mij veel energie en zelfvertrouwen. De power om keuzes te maken.

 

J.P. Business Manager Univé

 

Claudia heeft een prettige, persoonsgerichte en directe manier van trainen en begeleiden. Met soms een onverwachte hoek, verassend, goed en kloppend in de situatie van het moment. Heel leerzaam en direct te benutten in de praktijk. Veel hands-on tools. Ik vond haar spontaan, eerlijk, recht door zee en duidelijk. De samenwerking met indirecte collega’s is nu verbeterd, onduidelijkheden worden sneller opgelost, mijn zelfvertrouwen is gegroeid, en ik kan mij weer ontspannen. Ik heb nog steeds heel veel aan de training.

 

M.L. Procescontroller, K.industrie

 

De training had een heel eigen karakter. Erg goed, praktisch, belevend, leerzaam, gewaagd en prettig. Er is mij een dusdanige spiegel voorgehouden dat ik mijzelf nu goed kan bijsturen wanneer ik ergens tegen aanloop.

 

Projectleider, Zetacom BV

 

Er was veel actieve interactie binnen de training, met persoonlijke aandacht voor ieder. Claudia haalde bij mij echt alle drempels weg. Zij nodigt je uit je zelf te zijn. Zij ziet goed en snel waar de persoonlijke knelpunten zitten, en hoe deze te lossen. Vervelende gevoelens laat ik tijdens lastige situaties nu gemakkelijker van mij af glijden. Ik ben mij bewust geworden van mijzelf en mijn impact op anderen. En weet nu goed te anticiperen op situaties die ik eerder wilde vermijden. Alles gaat daardoor nu een stuk gemakkelijker. Ik heb Claudia ervaren als iemand die Professioneel, Deskundig, Positief, Inlevend, Doortastend, Scherp, Duidelijk en Motiverend is. Kortom, ik ben uiterst te spreken over de trainer.

 

M.C., Sr.Paralegal, CEVA

 

Ik vond Claudia een zeer sprankelende, energieke en spontane persoonlijkheid. Met een doortastende, hier en nu gerichte aanpak. Prettig, uitdagend, confronterend, en toch veilig. Ik ben mij bewust geworden van mijn zelfbeeld en hoe ik omga met mijzelf. Dit is in positieve zin verandert, waardoor ik zowel privé als zakelijk, nu stukken beter in mijn vel zit. (In letterlijke en figuurlijke zin).

 

L.L., Secretary, NEM Energy B.V.

 

 

info@evolve-tc.nl

 

06-12633682

Flow & KernKracht

Discover and achieve

the best you hide to be

©2005 evolve-tc