Werkwijze

 

Organisatie

 

Alle trainingen en coachingstrajecten worden in samenspraak op maat ontworpen. Aangezien geen mens, geen vraag en geen enkele situatie hetzelfde is.

 

De onderliggende samenhang tussen personen, aanwezige context, cultuur en organisatie doelstellingen worden meegenomen, om zo de effectiviteit te waarborgen.

 

Individueel

 

Er worden regelmatig open trainingen en workshops georganiseerd, die zowel interessant zijn voor het bedrijfsleven als voor particulieren. De persoonlijke leerdoelen staan altijd centraal in de training. De thema’s zijn wisselend soms experimenteel van opzet en altijd inspirerend.  Interesse?

 

Meld je aan ( klik hier ) en je ontvangt een uitnodiging wanneer er trainingen en workshops georganiseerd worden.

 

Je kunt ook een afspraak maken voor een individuele training. Klik hier

 

Verken Experimenteer Ontdek en Realiseer

 

De werkwijze is ervaringsgericht en afgestemd op personen en doelstellingen.Theorie en praktijk gaan hand in hand. Op praktische, creatieve en interactieve wijze gaat men aan de slag met een variatie aan werkvormen, waarbij de beleving centraal staat. Afhankelijk van de vraag wordt er geschakeld tussen fysiek, emotioneel, cognitief, spiritueel en collectief niveau. Daardoor is het resultaat diepgaand en blijvend.

 

info@evolve-tc.nl

 

06-12633682

Flow & KernKracht

Discover and achieve

the best you hide to be

©2005 evolve-tc